Hva er en Bitcoin?

Er du kjent med data og informasjon så er du sikkert en av de som hører om Bitcoin stadig vekk. Det finnes mange forskjellige folk der ute som ønsker å kjøpe seg rikdom ved at de bruker litt penger på en kryptovaluta som viser seg å være en kule. Om det er en kule eller ikke kommer veldig an på hva som ligger bak.

Ser vi på Bitcoin så er det en teknologi og en enhet valuta. Selve valutaenheten er kun en lang rekke med tall. Så det du kjøper når du kjøper deg valuta er en lang rekke med tall. Du blir med andre ord eieren av en lang rekke tall. Det er jo ikke så dumt å eie en masse tall, men det kan hende at det også ikke er det smarteste da det fort kan bli borte hvis du ikke tar vare på det. Men det er vel som det meste her i livet. Du må ta sjanser og du må vite hva du driver med for at du skal få ting til å treffe på en måte som gjør at det treffer godt.

Vekst

Når vi snakker om vekst er det alltid interessant å se på to ting. Vi ønsker gjerne å se på verdien av en ting for deretter å se på dette i et perspektiv. Det er spesielt perspektivet fremover og det historiske perspektivet som blir satt opp i mot hverandre sammen med et kompleks sett av forskjellige faktorer. Bitcoin startet tilbake i 2009. Da hadde det ingen verdi og det var kun kjent blant et par stykker. Nå har det plutselig en kjempeverdi og har vært mange milliarder. Bitcoin har også skapt mange unge milliardærer som har vært med helt siden starten og kan høste disse gevinstene nå.

Investeringspotensiale

Bitcoin er en valuta, men de fleste som er involvert i denne valutaen er involvert for å tjene penger på den som en investering. Bitcoin er ikke en teknologi og valuta som folk bruker som valuta. Om den er godt egnet som en valuta er det store spørsmålet. Mange mener at den egentlig ikke er en god valuta da den ofte blir misbrukt som et investeringsobjekt. Det vil si at kursen beveger seg for mye. Kursen går opp og kursen går ned. Dette er endringer som til en viss grad er satt i gang av folk som jobber i valutaen og som investerer i den.

På bakgrunn av alt dette har Bitcoin et veldig stort potensial som investeringsobjekt. Det lønner seg å investere i Bitcoin. Dette gjør du ved å kjøpe Bitcoin som du etter hvert selger igjen når kursen har gått opp. Sånn sett er dette ikke noe nytt. Det som er nytt er at kursen på Bitcoin har gått drastisk opp og fortsetter å gå drastisk opp. Det er derfor folk sier at man må passe seg da kursen også går ned.